Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

DUE-mobil: már korlátlan csomaggal is!

A csak DUE-tagok számára elérhető mobiltarifák között az alig 8 Ft/perces díj után már korlátlan beszélgetésre is van lehetőség.

A DUE Médiahálózat megállapodást kötött az Üzletközösséggel, így október óta az érvényes tagsággal rendelkező DUE-tagok már igényelhetik a kedvezményes mobil-előfizetéseket.

A kedvezményes csomagokra csak érvényes tagsággal rendelkező DUE-tagok (illetve családtagjaik) jogosultak, már csak ezért is érdemes időben hosszabbítani! A részletekért és az igénylésért kattints ide!

A DUE-mobil részleteinek és az igénybevétel pontos feltételeinek megtekintéséhez, valamint az igényléshez az érvényes tagságon kívül a honlapunkon való regisztrációra lesz szükséged.

Jelenleg három alap- és három korlátlan csomag közül lehet választani. Az alapcsomagok között a legjobb percdíj alig több, mint bruttó 8 Ft, már ezért érdemes regisztrálni! A korlátlan csomagok pedig értelemszerűen korlátlan beszélgetést jelentenek belföldi, nem emelt díjas számok hívása esetén minden szolgáltató irányában.

A csomagokhoz készülékeket is vásárolhatsz kedvezményesen. Hogy melyik tarifacsomaghoz milyen ajánlatok elérhetők, azt az infóvonal munkatársaitól megtudhatod, miután regisztráltál az oldalunkon.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság