Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Tudnivalók a DUE-mobilról

A DUE-mobil rendkívül kedvezményes tarifacsomagjait kizárólag érvényes tagsággal rendelkező DUE-tagok és családtagjaik vehetik igénybe. Akár már 7 Ft/perc áron is telefonálhatsz!

 

A kedvezményes tarifacsomagokat a DUE Médiahálózat és az Üzletközösség között létrejött megállapodás biztosítja. Ennek értelmében 2012. októbertől a DUE Médiahálózat tagjai is csatlakozhatnak az Üzletközösség által biztosított kedvezményes flottához, és akár már 7 Ft/perc díjtól is telefonálhatnak.
 
A kedvezményes előfizetések és tarifák használatára kizárólag érvényes tagsággal rendelkező DUE-tagok jogosultak. Az igénylésre szolgáló űrlap kitöltésekor meg kell adni a kedvezményre jogosult DUE-tag nevét és igazolványszámát is. (Ha az igénylő egyben érvényes tagsággal rendelkező DUE-tag, akkor a saját adatait, ha egy DUE-tag családtagja, akkor a DUE-tag adatait.) A jogosultságot ellenőrizzük, mielőtt továbbítjuk az igénylést az Üzletközösség felé. Utána a további teendőkről az Üzletközösség, illetve a szolgáltató tájékoztat, vagyis a szerződéseket mindenki önállóan, a saját nevére köti.
 
A díjcsomagokhoz kedvező árú készülékek is vásárolhatók. Itt megnézheted a Vodafone készülékkínálatát. Hogy melyik tarifacsomaghoz melyik készülékajánlat elérhető, azt az infóvonal munkatársaitól tudhatod meg.
 
Ha még nem vagy DUE-tag, akkor itt jelentkezhetsz! A DUE-tagság számos előnnyel és lehetőséggel jár, ezek közül az egyik a kedvezményes mobiltarifák használata.
 
 
FIGYELEM! Ez a felület csak a honlap regisztrált felhasználói számára érhető el, kérjük, lépj be, vagy regisztrálj!
 
Ha kérdésed van, fordulj hozzánk a due@due.hu címen.
 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság