Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Nyelvtanulás hatékonyan

Legtöbben küzdünk az idegennyelv-tanulással, főként azért, mert nem a számunkra megfelelő módszert választjuk. Egy új technikával azonban mostantól különösen hatékonyan sajátíthatjuk el a kiszemelt nyelvet.

 

A világon egyedülálló, az anyanyelv elsajátításának 500 ezer éves gyakorlatára épülő módszertant Magyarországon fejlesztették ki. Az English Talking Club™ küldetésének érzi a nyelvtanulási gyakorlat globális átalakítását, hogy megvalósulhasson a természetes alapokon nyugvó, ezáltal stabilan megtartható, örömmel és sikerélményekkel teli nyelvelsajátítás élménye.

Céljuk, hogy alapműveltségünkhöz hozzátartozzon akár több nyelv ismerete is, mint életünk önmagától értetődő, természetes része.

Mivel szerte a világon az angol a legtöbb helyen beszélt első számú nyelv, így az ETC rendszerében az első nyelvi csomag az angol nyelvet dolgozza fel. Ha az angolt magabiztosan beszéljük, tehát egy nyelvet beszélünk, jöhet a többi nyelv is! Az elkövetkezendő 10 évben az európai nyelvektől kezdve az összes jelentős nyelv elérhető lesz az ETC rendszerében. Az ETC ezen felül nem csupán egy nyelvtanulási lehetőséget kíván nyújtani, hanem egy olyan kompetencia közösséget szeretne létrehozni, melyet az angol nyelv tart össze.

Az English Talking Club™ egy olyan természetes folyamatokon alapuló nyelvelsajátítási rendszer, mely egyedülálló módon ötvözi az anyanyelv elsajátítás előnyeit korunk technológiai, internethez köthető vívmányaival. A képzés legfontosabb előnye, hogy képes életünk természetes részévé válni csakúgy, mint az anyanyelv. A modell lehetővé teszi, hogy egyénre szabottan, szinte bármikor és bárhonnan gyakorolhassunk, és a hagyományos nyelvoktatási modell beépülési idejének egy harmada alatt megtartható tudás birtokába jussunk a használatával.

Ha érdekel a módszer, kattints!

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság