Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hamisítatlan rock buli a Harley-Davidson Open Road Fest-en

Egy motoros és zenei fesztiválon elég nyilvánvalóan a rockzene van a középpontban. Hogy kik lesznek a fellépők és milyen programokkal várnak a szervezők az Open Road Festen július 5. és 9. között Alsóörsön, alább megnézheted. Tankcsapda, Magna Cum Laude kötelező, de ott lesz a Ten Years After is!

Június elején újra rocktól hangos a Balaton északi partja. Számos hazai és külföldi banda lép színpadra június 5. és 9. között a Harley-Davidson Open Road Fest-en. A magyar csapatok közül, a nyitó napon Ganxsta Zolee és a Kartel garantálja a jó hangulatot, majd színpadra lép az EDDA, Deák Bill Gyula, a Hooligans és a Tankcsapda is. A balatoni rendezvényt az Anna and the Barbies és a Magna Cum Laude búcsúztatja. Külföldi csapatok is meghívást kaptak a fesztiválra, így a legendás brit Ten Years After, valamint visszatér hazánkba az Uriah Heep.

Szerdától vasárnap hajnalig két színpad zenei programjából válogathatnak a résztvevők. A Nagyszínpadon két külföldi, legendás brit zenekarad koncertet: csütörtökön a Ten Years After, szombaton a Uriah Heep. A magyar zenekarok közül pedig a 0. napon Ganxsta Zolee és a Kartel melegíti be a fesztiválozókat, majd fellép az Edda, a Hooligans, a Tankcsapda és a Magna Cum Laude. A Rock Arénában a legbulizósabb zenekarok koncerteznek Deák Bill Gyulától, a Firkin-en át az Anna and the Barbies-ig.

De vessünk egy pillantást a többi programlehetőségre. Minden nap lesznek szervezett és vezetett motoros túrák különböző útvonalakon és távokon, feladatokkal, és persze a szokásos szombati emlékfelvonulás. Sokat lehet tanulni a baleset-megelőzési kiállításon, amelyen bemutatókat is tartanak - nem csak motorosoknak hasznos! A teljesség igénye nélkül: lesz véradás, bungee jumping, helikopteres sétarepülés, rodeóbika, építettmotor-show, kaszkadőrbemutató, és a kedvencünk, a motordurrogtató verseny. Vétek kihagyni.
 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság