Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Megjelent a novemberi DUE Tallózó

A friss DUE Tallózó a magyar tudományt ünnepli - hisz november a magyar tudomány hónapja -, ifjú tudósokkal beszélgetünk, köztük egy dínókutatóval. A Cote d'Azuron idézzük a nyarat, de új kedvencünkről, a Halloweenről is megemlékezünk.

A novemberi DUE Tallózó is sok olvasnivalóval vár: elkalauzolunk a francia tengerpartra, ahol a legkékebb a tenger, megmutatjuk a Sennheiser legújabb fejhallgatóját, és Fekete Andrea vese-és cukorbetegség-kutató gyermekorvossal beszélgetünk.
 
A Magyar Tudomány Ünnepére készült mellékletünkben találkozhatsz többek között Ősi Attila paleontológussal, aki Magyarországon is dinoszauruszcsontokat kutat; Pál Csabával, aki új antibiotikumokat fejleszt; Benczúr Andrással, aki a "Big Data" feldolgozási lehetőségeit vizsgálja. Találsz ajánlót is a "Kutatóhelyek tárt kapukkal" programról.
 
Olvasd el a novemberi DUE Tallózó interaktív, lapozható, online kiadását! A DigiTallózóban a nyomtatotthoz képest további tartalmakat is találsz, egy kattintással elérheted belőle a kapcsolódó oldalakat. A DUE Tallózót már megtalálod a Digitalstandon és a Táblamagazinon is!
 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság